Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Hollywood MAL AMIStore App Store

AuthorTopic: Welcome back to the Amiga.org forums!  (Read 5273 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DavidF215

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Aug 2002
  • Posts: 182
  • Country: us
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
    • Cross Timbers Haven
Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #45 on: August 31, 2018, 07:01:28 PM »
I'm glad the site is back online.
AmigaOS enthusiast since 1993.
 

Offline Vlabguy1

Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #46 on: September 01, 2018, 01:26:40 AM »
Is the Gallery section gone?
 

Offline Vlabguy1

Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #47 on: September 01, 2018, 01:32:24 AM »
Well so far the new site seems very heavy...and bulky.  Time will tell if I make this my homepage once again.  I honestly didn’t see what was wrong with the old site.  It was simple and fast seem efficient as well.

Rich
NY
 

Offline motrucker

  • Classic Amiga snob
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: May 2004
  • Posts: 2310
  • Total likes: 0
Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #48 on: September 01, 2018, 03:44:38 AM »
Quite a "ten days", eh? What the -----, it's back. It will be interesting to see where this goes.........

A2000 GVP 40MHz \'030, 21Mb RAM SD/FF, 2 floppies, internal CD-ROM drive, micromys v3 w/laser mouse
A1000 Microbotics Starboard II w/2Mb 1080, & external floppy (AIRdrive)
C-128 w/1571, 1750, & Final Cartridge III+
 

Offline number6

Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #49 on: September 01, 2018, 03:25:04 PM »
@amigakit

Quote
There will be a greater emphasis on discussion, sharing ideas and advice.

From the standpoint of anyone who kept links for topics they were interested in, I'm sure you realize these old links will not function.
It may take some time for people to rediscover where their favorite topics are, in order to bring them back to the front page for said discussion.

#6
 

Offline TribbleSmasher

Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #50 on: September 01, 2018, 04:16:17 PM »
Well, this was a very short overhaul....
 

Offline redfox

Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #51 on: September 01, 2018, 11:45:17 PM »
Today I tried my AmigaOS4 browsers on amiga.org forums.
Origyn Web Browser 3.31 seems to work fine, using it to post this reply.
Odyssey Web Brower 1.23 seems to work fine, updating this post.
NetSurf 3.8 seems to work fine (but very slow).  Have not tried posting yet.
AWeb APL Lite 3.5.12 is slammed with lots of requesters showing unknown file type (file extension php).
IBrowse 2.4 is stopped by an SSL connection error (server is using an encription protocol not supported by my version of IBrowse).
Just for laughs, I tried TimberWolf.  It just sits there trying to connect.

Update... I just realized that the forum page is slow updating ...
I get progress bars on OWB (Origyn Web Browser 3.31) and stop watches (busy indication) on NetSurf 3.8.

---
redfox
« Last Edit: September 02, 2018, 12:46:26 AM by redfox »
 

Offline redfox

Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #52 on: September 02, 2018, 04:01:07 AM »
Trying to post with NetSurf but I don't see anything in the message window.   I think I need to change fonts.
Unusable for posting as it is.  I had to go back to OWB so I could see what I was typing.

---
redfox :(
« Last Edit: September 02, 2018, 06:02:15 AM by redfox »
 

Offline Vlabguy1

Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #53 on: September 02, 2018, 04:39:34 AM »
Beuller ....Beuller..???