Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Iridium Banner AMIStore App Store A600 Memory

AuthorTopic: Getting shapeshifter to run  (Read 790 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline theformula

Getting shapeshifter to run
« on: February 06, 2011, 12:29:18 PM »
Hi I am working on emulating a classic mac on my amiga. I have installed shapeshifter and place C:PrepareEmul A1200 as my first like in my start-sequence. All that happens is my amiga constantly reboots.

I was wondering is this anything to do with using a blizzard 1260. I am also using os 3.9 will this make any difference?

Any help would really be appreciated.
A1200T Blizzard 1240/040/128MB Mediator Voodoo 3
A4000 Cyberstorm MkIII Picasso IV
A1200 020 Viper 8mb
Macmini G4 Morphos 3.1
2x A4000/030 Stock
 

Offline Cammy

Re: Getting shapeshifter to run
« Reply #1 on: February 06, 2011, 11:18:27 PM »
Don't use PrepareEmul, it's buggy and crashes for too many people. You should use the much newer and better MuFastZero.

Try this and see how you go:

MuFastZero - http://aminet.net/package/util/boot/MuFastZero
A1200 030@28Mhz/2MB+32MB/RTC/KS3.1/IDE-CF+4GB/4-Way Clockport Expander/IndivisionAGA/PCMCIA NIC
A1200 020@14Mhz/2MB+8MB/FPU/RTC/KS3.0/IDE-CF+2GB/S-Video
CD32 020@14Mhz/2MB+8MB/RTC/KS3.1/IDE-CF+4GB
A600 030@30Mhz/2MB+64MB/RTC/IDE-CF+4GB/Subway USB/S-Video/PCMCIA NIC/USB Numeric Keypad+Hub+Mouse+Control Pad
A500 000@7Mhz/512kB+512kB/ROM Switcher/KS3.1+1.3/S-Video

Get AmigaOS for your PC, it\'s FREE and comes in two flavours!
http://www.icarosdesktop.org
http://www.aros-broadway.de