Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Iridium Banner AMIStore App Store A1200/A600 4xIDE Interface

AuthorTopic: My website and Ibrowse, Aweb, and Voyager.  (Read 861 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kd7ota

My website and Ibrowse, Aweb, and Voyager.
« on: September 25, 2003, 02:17:08 AM »
Hello fellow amiga users,
I am making a website (well, have had it for along time now), and I want to make it as compatible with old web browsers. I have changed alot of code on the theme I used, and so far, the old netscape version (v4.7) looks ok.  I want to know what and how the Amiga web browsers see the webpage as.

If some of you could snapshot the desktop with your browser opened up to the main page, then one readin a topic forum, then email me it, I would greatly appreciate it.  I want my site to be as Amiga-compatible!:-D

p.s.I prefer to be emailed to my hotmail account.

Thanks guys!

@moderators
If this is not under the right catagory, then please move it to the right one. Thanks. :-D
-=-=-=-=-=-
Mine!  :-D
 

Offline Paul_Gadd

Re: My website and Ibrowse, Aweb, and Voyager.
« Reply #1 on: September 25, 2003, 02:23:12 AM »
Nice looking website but imo there is way to much white background on there.
 

Offline Lo

Re: My website and Ibrowse, Aweb, and Voyager.
« Reply #2 on: September 25, 2003, 02:28:11 AM »
/me can't find anything to click on... :-?
[color=0000CC]GVP 060 @50 Pwr Twr [/color][color=FF0000]AMD_Amithlon_UAE[/color]
 

Offline kd7ota

Re: My website and Ibrowse, Aweb, and Voyager.
« Reply #3 on: September 25, 2003, 02:30:10 AM »
Thanks for the replys so far.

Yea, the site looks really white is because the theme I used does not like old web browsers, and I have to go into each file and change commands around so that the old web browsers make it look right. It looks ok, but you should have seen it when I didnt touch or even think about editing the code to make it work with old browsers, it was a mess! :-D

But thanks for the visits to the site.
-=-=-=-=-=-
Mine!  :-D
 

Offline whabang

Re: My website and Ibrowse, Aweb, and Voyager.
« Reply #4 on: September 25, 2003, 08:57:43 AM »
/me likes it.
Beating the dead horse since 2002.
 

Offline mikeymike

Re: My website and Ibrowse, Aweb, and Voyager.
« Reply #5 on: September 25, 2003, 11:35:13 AM »
Comes out ok in Mozilla and IBrowse 2.3.

Offline blobrana

Re: My website and Ibrowse, Aweb, and Voyager.
« Reply #6 on: September 25, 2003, 11:43:35 AM »
Cool
if this is it:
http://doffo.mine.nu/modules/news/ :-D