Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Iridium Banner AMIStore App Store A600 Memory

AuthorTopic: Trying to configure wireless card for 1200  (Read 690 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline runequester

  • It\'s Amiga time!
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Oct 2009
  • Posts: 3695
  • Total likes: 0
Trying to configure wireless card for 1200
« on: January 27, 2011, 12:48:43 AM »
Hoping some kind soul can help me out here.

Got a wireless PCMCIA card from amigakit.com, and am trying to set the easynet software but I am missing something somewhere.

Ran the software, got everything set up as far as I can tell. When I launch easynet it'll go online (or so it says anyways_, but I can't access anything through the web browser (aweb in this case, just for testing).
Attempting to ping the other computer on the network fails as well

Anyone care to help me try to pinpoint the issue?
« Last Edit: January 27, 2011, 12:55:32 AM by runequester »
 

Offline MelbourneBen

Re: Trying to configure wireless card for 1200
« Reply #1 on: January 27, 2011, 01:28:27 AM »
Never used easynet so my help will be limited. Are you using DHCP or specifying an IP outside of your DHCP range? Might be worth checking your router to see if the MAC address of network card is listed there.
Member of the Adelaide Commodore & Amiga user group

C= A1200 1D4 4MB Fast Ram FPU, 3.1 roms, 4GB CF HD, PCMCIA NIC, C= 1084s.
 

Offline tone007

  • sad moaning faced git
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Jan 2008
  • Posts: 3238
  • Total likes: 0
Re: Trying to configure wireless card for 1200
« Reply #2 on: January 27, 2011, 01:30:50 AM »
Did you get your network stack up and running?  It appears Easynet comes with AmiTCP.
3 Commodore file cabinets, 2 Commodore USB turntables, 1 AmigaWorld beer mug
Alienware M14x i7 laptop running AmigaForever
 

Offline runequester

  • It\'s Amiga time!
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Oct 2009
  • Posts: 3695
  • Total likes: 0
Re: Trying to configure wireless card for 1200
« Reply #3 on: January 27, 2011, 01:32:45 AM »
actually I got it figured out, at least as far as connecting. Was actually a problem with a router setting.


Now to find a download for the  ibrowse demo version, as aweb keeps croaking on me.
 

Offline nicholas

Re: Trying to configure wireless card for 1200
« Reply #4 on: January 27, 2011, 01:39:09 AM »
I recommend you VNC or RDP to a decent browser on your Linux machine and run it in a window on the Miggy. ;)
“Een rezhim-i eshghalgar-i Quds bayad az sahneh-i ruzgar mahv shaved.” - Imam Ayatollah Sayyed  Ruhollah Khomeini