Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Iridium Banner AMIStore App Store A600 Memory

AuthorTopic: NewIcons installed, Old Icons displaying  (Read 525 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ErrethAkbe

NewIcons installed, Old Icons displaying
« on: December 10, 2005, 03:11:30 PM »
Hi!

Just installed the latest NewIcons (v4.6) on my OS3.5 setup. It seems that in order to get the system to display the new drawer icons, I have to do a "snapshot->all" on each one first--quite a drag considering I have about 100 in all that I would have to do this way if not more. Also, the drive icons won't change.

Running "Update Drawers" doesn't do anything either.

Is this a bug, or am I missing something?

Thanks for any suggestions!

Marc
._ __/|
\\`O,o\\\'
=(___)=
...U
 

Offline motorollin

Re: NewIcons installed, Old Icons displaying
« Reply #1 on: December 10, 2005, 03:19:30 PM »
Is it just drawer icons (using env:sys/def_drawer.info) that you are having a problem with, or is it all of the system icons too?

--
moto
Code: [Select]
10  IT\'S THE FINAL COUNTDOWN
20  FOR C = 1 TO 2
30     DA-NA-NAAAA-NAAAA DA-NA-NA-NA-NAAAA
40     DA-NA-NAAAA-NAAAA DA-NA-NA-NA-NA-NA-NAAAAA
50  NEXT C
60  NA-NA-NAAAA
70  NA-NA NA-NA-NA-NA-NAAAA NAAA-NAAAAAAAAAAA
80  GOTO 10
 

Offline zipper

Re: NewIcons installed, Old Icons displaying
« Reply #2 on: December 10, 2005, 03:43:26 PM »
Doesn't 3.5 have it's own GlowIcons meaning the Newicons should be totally removed?
 

Offline Vincent

Re: NewIcons installed, Old Icons displaying
« Reply #3 on: December 10, 2005, 03:48:12 PM »
I think NewIcons isn't actually needed anymore.  IIRC it's been incorporated into the ROM update.

Installing it might have set it to run twice, the second time it's run it actually quits NewIcons completely.

One way to test is to put a ; at the start of the NewIcons line in the user-startup or startup-sequence.
Xbox360
"Oh no. Everytime you turn up something monumental and terrible happens.
I don\'t think I have the stomach for it." - Raziel
 

Offline Thomas

Re: NewIcons installed, Old Icons displaying
« Reply #4 on: December 10, 2005, 05:47:56 PM »

You must not install NewIcons on top of OS3.5/3.9. You can use the icons but you may not install the programs. Remove everything NewIcons-related and make sure you have icon.library and DefIcons from the OS3.5 CD. Especially make sure that neither NewIcons nor DefIcons is called in user-startup and delete newicon.library from Libs.

Bye,
Thomas

Offline ErrethAkbe

Re: NewIcons installed, Old Icons displaying
« Reply #5 on: December 12, 2005, 03:10:24 PM »
Quote

Thomas wrote:

You must not install NewIcons on top of OS3.5/3.9. You can use the icons but you may not install the programs. Remove everything NewIcons-related and make sure you have icon.library and DefIcons from the OS3.5 CD. Especially make sure that neither NewIcons nor DefIcons is called in user-startup and delete newicon.library from Libs.

Bye,
Thomas


Wow, thanks! I had no idea. I'll take care of this right away, I appreciate the tip!

Marc
._ __/|
\\`O,o\\\'
=(___)=
...U