Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Ambient Panel seems buggy  (Read 2387 times)

Description:

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GulliverTopic starter

Ambient Panel seems buggy
« on: August 22, 2011, 06:00:37 PM »
I am having troubles with MOS, I made adeafult install and when tweaking my panel settings after one of the reboots, I got the following scrambled dock (see at the bottom of the screen grab).
Upon boot, no panel is visible, but whenever I drag any window over that area, the trail gets drawn right where the dock was supposed to be.
 

Offline Fab

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Jun 2009
  • Posts: 217
    • Show only replies by Fab
Re: Ambient Panel seems buggy
« Reply #1 on: August 22, 2011, 07:14:04 PM »
Quote from: Gulliver;655736
I am having troubles with MOS, I made adeafult install and when tweaking my panel settings after one of the reboots, I got the following scrambled dock (see at the bottom of the screen grab).
Upon boot, no panel is visible, but whenever I drag any window over that area, the trail gets drawn right where the dock was supposed to be.


Dunno how you achieved that, but at worst, you can delete it in sys:prefs/ambient/panels/ and create it again.
 

Offline Piru

  • \' union select name,pwd--
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Aug 2002
  • Posts: 6946
    • Show only replies by Piru
    • http://www.iki.fi/sintonen/
Re: Ambient Panel seems buggy
« Reply #2 on: August 22, 2011, 07:22:58 PM »
Quote from: Fab;655745
Dunno how you achieved that, but at worst, you can delete it in sys:prefs/ambient/panels/ and create it again.

And the same with smilies disabled: sys:prefs/ambient/panels/
 

Offline itix

  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Oct 2002
  • Posts: 2380
    • Show only replies by itix
Re: Ambient Panel seems buggy
« Reply #3 on: August 22, 2011, 07:36:45 PM »
Quote from: Gulliver;655736
I am having troubles with MOS, I made adeafult install and when tweaking my panel settings after one of the reboots, I got the following scrambled dock (see at the bottom of the screen grab).
Upon boot, no panel is visible, but whenever I drag any window over that area, the trail gets drawn right where the dock was supposed to be.

Debug log could be interesting to read. Maybe send your panel config to me if you dare.
My Amigas: A500, Mac Mini and PowerBook
 

Offline GulliverTopic starter

Re: Ambient Panel seems buggy
« Reply #4 on: August 22, 2011, 07:53:35 PM »
Thanks for the replies.

@itix
I will send you the panel config via PM, just give me a couple of minutes.

Update: Panel config is attached to this post. Rename .zip to .lha

Update2:
I just deleted the panel prefs, rebooted and now everything seems fine. :)
« Last Edit: August 22, 2011, 08:29:59 PM by Gulliver »