Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Iridium Banner AMIStore App Store A1200/A600 4xIDE Interface

AuthorTopic: For Trade: DKB Megachip 2000/500  (Read 179 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TheMagicM

For Trade: DKB Megachip 2000/500
« on: January 23, 2016, 09:32:06 PM »
I have a 100% working (can show video proof or whatever needed) DKB Megachip 2000/500.

I am looking to trade for a stock Amiga in 100% excellent condition.   I'm in the USA, so USA preferred, NTSC only.

pic here:

http://imgur.com/a/SpC2T

EDIT:  YOU PAY SHIPPING FOR YOUR HARDWARE TO ME.
« Last Edit: January 29, 2016, 07:07:45 PM by TheMagicM »
PowerMac G5 dual 2.0ghz/128meg Radeon/500gb HD/2GB RAM, MorphOS 3.9 registered, user #1900
Powerbook G4 5,6 1.67ghz/2gb RAM, Radeon 9700/250gb hd, MorphOS 3.9 registered #3143
 

Offline curtis

Re: For Trade: DKB Megachip 2000/500
« Reply #1 on: January 23, 2016, 09:49:05 PM »
Any particular model?
Outside a dog, a book is a man\'s best friend. Inside a dog it\'s too dark to read! Groucho Marx

Curtis McCain

http://pages.suddenlink.net/curtismc/
 

Offline TheMagicM

Re: For Trade: DKB Megachip 2000/500
« Reply #2 on: January 23, 2016, 10:06:31 PM »
A2k preferred but would take a super clean a500 with mouse and power supply.
« Last Edit: January 24, 2016, 01:36:19 PM by TheMagicM »
PowerMac G5 dual 2.0ghz/128meg Radeon/500gb HD/2GB RAM, MorphOS 3.9 registered, user #1900
Powerbook G4 5,6 1.67ghz/2gb RAM, Radeon 9700/250gb hd, MorphOS 3.9 registered #3143
 

Offline bomrat

Re: For Trade: DKB Megachip 2000/500
« Reply #3 on: January 28, 2016, 05:21:27 PM »
hi, I have a real clean a500 with power supply , tank mouse, and video converter (the rf thingy that came with)  I would love to trade for it.
 

Offline TheMagicM

Re: For Trade: DKB Megachip 2000/500
« Reply #4 on: January 28, 2016, 05:38:44 PM »
Sounds good... NTSC?  If so, post pictures please  (system working, system condition etc).  I dont need the RF modulator.
« Last Edit: January 28, 2016, 06:28:56 PM by TheMagicM »
PowerMac G5 dual 2.0ghz/128meg Radeon/500gb HD/2GB RAM, MorphOS 3.9 registered, user #1900
Powerbook G4 5,6 1.67ghz/2gb RAM, Radeon 9700/250gb hd, MorphOS 3.9 registered #3143
 

Offline VingtTrois

  • Lifetime Member
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Mar 2009
  • Posts: 897
  • Country: 00
  • Total likes: 1
    • http://www.amiga.org/gallery/images/6006/1_2316_My_AMIGA_Collection_Sept2010.jpg
Re: For Trade: DKB Megachip 2000/500
« Reply #5 on: January 28, 2016, 06:07:09 PM »
If it's a VBB chip, I suppose that this DKB is NTSC/PAL chip!
-A3K(T)040@35MHz/78MB/KS3.1/OS3.9/Buster11/PICASSO II/GVP IO/A2088XT/DENEB/HDD18GB
-A3K(D)030@25MHz/134MB RAM/KS3.1/OS3.9/Buster11/RETINA Z2/OKTAGON 2008/VLAB YC/MIDI/DKB3128/HDD18GB
-A2K/ROM 1.3-3.1/2MBCHIP/8MB/A2091/OKTAGON 2008/A2058/TANDEM IDE/FlickerFixer-Scandoubler/Genlock
-A1200/KS3.1/2MB+9MB/CF2GB A1200[/
 

Offline bomrat

Re: For Trade: DKB Megachip 2000/500
« Reply #6 on: January 31, 2016, 01:01:40 AM »
hi, here are the links to the pictures of the a500. the mouse looks new, ps, and unit. I noticed that the unit had a fin broken, don't know when that happened. but its up to you .
the inside is virgin and untouched. powers up and everything.
https://www.dropbox.com/s/wzqyv1eg4fj8yqi/bottom.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/wzqyv1eg4fj8yqi/bottom.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/32bi8h8dd4xvz3n/mouse_powersupply.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/q03u64irh1o1s5q/rear.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/vzlnzf0joww37b6/right%20side.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/1nim404jv3lexgp/top.jpg?dl=0
 

Offline TheMagicM

Re: For Trade: DKB Megachip 2000/500
« Reply #7 on: January 31, 2016, 01:51:10 AM »
Looks good
PowerMac G5 dual 2.0ghz/128meg Radeon/500gb HD/2GB RAM, MorphOS 3.9 registered, user #1900
Powerbook G4 5,6 1.67ghz/2gb RAM, Radeon 9700/250gb hd, MorphOS 3.9 registered #3143