Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: OS3.2.1 & Poseidon 4.5  (Read 1154 times)

Description:

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TumbleweedTopic starter

OS3.2.1 & Poseidon 4.5
« on: January 20, 2022, 08:03:40 PM »
Hi all,

I updated my 3.2 install to 3.2.1 but I am now getting two pop up menus on boot up complaining about insufficient stack size for Poseidon / MUI.

Poseidon is v4.5 and MUI is v5.0.

Ive adjusted the stack size for Trident using its icon and setting stack = 32000; Ive done the same for the hid.class in Trident but I still get the pop-ups.

Any ideas?

Best.

Weed
A3000T, Cybervision64, CSMKII 060; A3000D, PicassoII, Z3 Fastlane; A2000D, 040, PicassoII; A4000D, A1200, Blizzard 030 MKIV - both not working :(
 

Offline Matt_H

Re: OS3.2.1 & Poseidon 4.5
« Reply #1 on: January 20, 2022, 10:03:52 PM »
Is there a global MUI stack setting somewhere? If not, this is most likely an MUI bug. I've found everything newer than MUI v3.8 to be buggy on 68K.
 

Offline my_pc_is_amiga

Re: OS3.2.1 & Poseidon 4.5
« Reply #2 on: January 21, 2022, 12:37:55 AM »
Similar to what I was seeing with AmiIRC:

https://forum.amiga.org/index.php?topic=75048.msg851467#msg851467

As suggested in above thread I'm using stackattack for now which is alleviating the MUI stack request issue but don't like to put patches in the system as much as possible.  Would be nice to have something done better in this regard (can Poseidon 4.5 be updated to support MUI > 3.8 by adding option to increase stack or can MUI suppress this warning?)
 
The following users thanked this post: Tumbleweed

Offline NinjaCyborg

Re: OS3.2.1 & Poseidon 4.5
« Reply #3 on: January 21, 2022, 11:49:06 AM »
Doesn't OS3.2 try to be clever about stack sizes on workbench icons?
 
The following users thanked this post: Tumbleweed

Offline TumbleweedTopic starter

Re: OS3.2.1 & Poseidon 4.5
« Reply #4 on: January 21, 2022, 12:33:47 PM »
Thanks all. It was my startup-sequence entry that was messed up. I had stackattack in my Stratup-Sequence. When installing the 3.2.1 update it replaced my startup. I totally forgot about stackattack. Putting it back in sorted the problem. All working ok now.  :)



A3000T, Cybervision64, CSMKII 060; A3000D, PicassoII, Z3 Fastlane; A2000D, 040, PicassoII; A4000D, A1200, Blizzard 030 MKIV - both not working :(