Amiga.org

Amiga computer related discussion => Amiga Marketplace => Topic started by: ZXoney on June 07, 2006, 11:20:38 PM

Title: Fastlane Z3
Post by: ZXoney on June 07, 2006, 11:20:38 PM
I have a Working FastLane Z3 with 24meg ram I'd like to trade for a SCSI module for the Cyberstorm MK I.. If not I'll post the Z3 on ebay....
Title: Re: Fastlane Z3
Post by: Reflex on June 08, 2006, 10:39:54 AM
why?
Fastlane is waaaaaaay much better!
Title: Re: Fastlane Z3
Post by: alexh on June 08, 2006, 05:57:35 PM
Hmmm, I could do with a FastLane :-)
Title: Re: Fastlane Z3
Post by: ZXoney on June 09, 2006, 12:36:28 AM
Yes but it wont funcition with my MK I! Only fix is to upgrade the firmware on the Z3 to 8.5, I have the image file but no idiea were to get the chip or who could burn it for me?!
Title: Re: Fastlane Z3
Post by: Jeff on June 09, 2006, 03:20:14 AM
Someone on here has or had the chips and the ability to program them. Search the message base.  Perhaps they can still help you out.

Jeff
Title: Re: Fastlane Z3
Post by: orange on June 09, 2006, 07:41:11 AM
I can do it (already helped two pals).
Just give me your post address. Since the chip is so tiny I can send it in a letter (worked two times)


Fastlane EPROMs (http://www.amiga.org/gallery/index.php?n=1053)
(I still have some of them left)

 :-)
Title: Re: Fastlane Z3
Post by: Cyberus on June 09, 2006, 07:48:09 AM
Quote

orange wrote:
I can do it (already helped two pals).
Just give me your post address. Since the chip is so tiny I can send it in a letter (worked two times)


Fastlane EPROMs (http://www.amiga.org/gallery/index.php?n=1053)
(I still have some of them left)

 :-)


How helpful are the people on Amiga.org????

That's why I love this place so much!

Title: Re: Fastlane Z3
Post by: ZXoney on June 09, 2006, 07:59:29 AM
WoW, That would be awesome, you guys are great!
Title: Re: Fastlane Z3
Post by: Crusher on June 09, 2006, 08:21:55 AM
@orange, You mean that your chips have the 8.5 Firmware?  :-)

I need 3 of them, how much do you want?   :-D
Title: Re: Fastlane Z3
Post by: orange on June 09, 2006, 10:03:41 AM
those chips can contain whatever data you want (up to 32Kbytes).. (so far I've used them only for 8.5 rom)

contact me:
orange47 at gmail d0t com

Title: Re: Fastlane Z3
Post by: Chain on June 10, 2006, 10:58:59 AM
I have one eprom from orange  :-D  and it finally works with 060!

http://chain.3dgrafika.cz/temp/A4000/eprom_v8.5.jpg