Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: MorphOS and SDL problems  (Read 1573 times)

Description:

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spihunterTopic starter

  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Mar 2002
  • Posts: 1501
    • Show only replies by spihunter
MorphOS and SDL problems
« on: February 07, 2011, 05:36:37 PM »
Hey Folks,

I've started messing around with the MorphOS demo on my PowerMac and I've run into a problem. I can't seem to get any programs that use SDL to work. I downloaded PowerSDL from MorphZone and installed.

When I launch Milkytracker it gives the error
Couldn't initialize SDL : Found know sufficiently capable CGX visuals

I also tried Giana's return and nothing happens. I double click and nothing comes up?
 

Offline itix

  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Oct 2002
  • Posts: 2380
    • Show only replies by itix
Re: MorphOS and SDL problems
« Reply #1 on: February 07, 2011, 06:43:52 PM »
What is version number of this PowerSDL release you are using?
My Amigas: A500, Mac Mini and PowerBook
 

Offline spihunterTopic starter

  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Mar 2002
  • Posts: 1501
    • Show only replies by spihunter
Re: MorphOS and SDL problems
« Reply #2 on: February 07, 2011, 06:53:57 PM »
I'm using the one that's available from the downloads section of MorphZone

powersdl.library 14.0   (26.02.2009)
It says it's a port of 1.2.11 in the readme


Quote from: itix;613575
What is version number of this PowerSDL release you are using?