Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Iridium Banner AMIStore App Store A1200/A600 4xIDE Interface

 



My Workbench running in AGA (not RTG here!)
My Workbench running in AGA (not RTG here!)
Previous Image | Next Image
Description: Amiga 1200 AGA 030 50mhz 64MB RAM
650x512 + some over-scan running in 256 colours (good speed/resolution compromise!)
OS 3.9
Visual Prefs
FullPalette
MagicMenu (also using the same blue colour scheme)
(not currenly using FBlit/FText as they were causing image issues)

Here's some grabs taken on the same computer using a screen capture program.







It's taken a long time for me to setup my OS 3.9 install but it's been worth it  :-D
Picture Stats:
Views: 1162
Filesize: 158.65kB
Height: 768 Width: 1024
Posted by: NovaCoder at March 25, 2009, 09:54:38 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this picture.

Comments (2)

NovaCoder
Posts:1691
March 26, 2009, 10:22:09 PM
Yes lack of chipram is always an issue with AGA I'm afraid :(

As you can see from the first pic, I have about 1.2 MB left before opening any windows.  This seems to be enough to run all of the WHDLOAD games/demos that I've tried so far (fingers crossed).

When Ratte releases the new HighGFX Extreme driver which will include a 640x512 mode I'll give that a go to see if gives me anything over the standard PAL driver.  I used to run with HightGFX at 1024x768 but could only manage to use 64 colours (and the rez also screwed with my screen size when running PAL games).

I'm still amazed at what AGA can do when setup properly, it looks so much better than when I first got it running a standard 3.1 install.

 :-D
F1Lupo
Posts:3126
March 26, 2009, 12:23:38 PM
looks nice but kills too much chip ram for my liking...FBlit helped out alot for me on my system but too bad it gave you some problems...


Powered by: SMF Gallery