Amiga.org

Amiga.org specific forums => New User Introductions => Topic started by: Lukeya on December 06, 2019, 09:03:32 PM

Title: Hello from Sussex, England!!
Post by: Lukeya on December 06, 2019, 09:03:32 PM
Hi from a returning Amigan.  Got the bug again....I'll just have an A500 love (to wife)...and a flicket fixer, WB 3.1.4, TF354, MegaChip...oh wait I can buy an 8A board with 2Megs on board.  Ah..yes what a nice rev 4.2 2000 board,,,and a nice local case as well....and power supply...and A2091....and SCSI CD rom...and Retina card.  and indivision ECS....er.....and (fill in details here)

Good to be back boys and girls.


My old system was an A2000 with an AMber flicker fixer A2320, an A2630 acceletator and a 2091 SCSI card and a 600MB SCSI hard drive (external) and a 40MB internal.  1MB chip, 8MB fast and WB 3.1

Magic Workbench....happy days.

I mainly used it for FTP and email believe it or not, in 1994!!!

Cheers

Lukeya
Title: Re: Hello from Sussex, England!!
Post by: F1Lupo on December 06, 2019, 10:59:18 PM
welcome back  ;D
Title: Re: Hello from Sussex, England!!
Post by: amigakit on December 07, 2019, 12:12:46 AM
Welcome aboard !
Title: Re: Hello from Sussex, England!!
Post by: dschallock on December 07, 2019, 02:06:07 AM
Welcome! It's fun getting back to when computing was fun :)
Title: Re: Hello from Sussex, England!!
Post by: paul1981 on December 07, 2019, 11:10:15 PM
Welcome back, and I hope you enjoy your Amiga. I stopped using mine for a few years in early 2000's, but it wasn't long before I was back again! I'm still using MagicWB!   ;D