Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Can't register at morphzone.org  (Read 2335 times)

Description:

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline -BobW-Topic starter

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Apr 2004
  • Posts: 109
    • Show only replies by -BobW-
Can't register at morphzone.org
« on: January 14, 2011, 08:06:28 PM »
Anyone know whats going on at morphzone.org?  I've been trying to register for a couple weeks but I get a message that says "Sorry, we currently aren't taking any registrations..."  

I recently registered my copy of MorphOS and I'd like to participate in the site.
Amiga 500 GVP A530 Accel + SCSI2SD + 8 MB RAM and OS 2.04
Amiga 1200 GVP \\\'030 Accel + 32 MB RAM and OS 3.9 BB3
Amiga 4000 Cybervision 64/3D Mk-II + Warp Engine 4040 128 MB RAM and OS 3.9 BB3
Micro A1 866 Mhz and AmigaOS 4.1
PowerMac G4 1.4 Ghz and MorphOS 3.9
Mac Mini G4 1.5 Ghz and MorphOS 3.9
 

Offline -BobW-Topic starter

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Apr 2004
  • Posts: 109
    • Show only replies by -BobW-
Re: Can't register at morphzone.org
« Reply #1 on: January 15, 2011, 03:59:04 PM »
BUMP

Anyone else having problems registering at Morphzone.org?
Amiga 500 GVP A530 Accel + SCSI2SD + 8 MB RAM and OS 2.04
Amiga 1200 GVP \\\'030 Accel + 32 MB RAM and OS 3.9 BB3
Amiga 4000 Cybervision 64/3D Mk-II + Warp Engine 4040 128 MB RAM and OS 3.9 BB3
Micro A1 866 Mhz and AmigaOS 4.1
PowerMac G4 1.4 Ghz and MorphOS 3.9
Mac Mini G4 1.5 Ghz and MorphOS 3.9
 

Offline Karlos

  • Sockologist
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Nov 2002
  • Posts: 16865
  • Country: gb
  • Thanked: 4 times
    • Show only replies by Karlos
Re: Can't register at morphzone.org
« Reply #2 on: January 15, 2011, 04:02:31 PM »
New registration does appear to be closed, so that would seem to rule out any specific problem with your registration.
int p; // A
 

Offline Stevo

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Jul 2005
  • Posts: 122
    • Show only replies by Stevo
Re: Can't register at morphzone.org
« Reply #3 on: January 15, 2011, 05:09:41 PM »
@-BobW-

You might want try visiting #morphos and ask your question there. I also see Golem started a thread about it on MorphZone.org, so watch that a well.
\\"You proceed from a false assumption. I am a Vulcan, I have no ego to bruise\\"
 

Offline TiredOLife

  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Dec 2005
  • Posts: 508
    • Show only replies by TiredOLife
Re: Can't register at morphzone.org
« Reply #4 on: January 15, 2011, 05:41:58 PM »
I just asked on #morphos and it appears the admin is a but unwell at the moment and isn't available to do new registrations.
 

Offline -BobW-Topic starter

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Apr 2004
  • Posts: 109
    • Show only replies by -BobW-
Re: Can't register at morphzone.org
« Reply #5 on: January 16, 2011, 06:26:52 PM »
Quote from: TiredOLife;606850
I just asked on #morphos and it appears the admin is a but unwell at the moment and isn't available to do new registrations.


Thanks for that.  I can wait.  Hope he gets better soon.
Amiga 500 GVP A530 Accel + SCSI2SD + 8 MB RAM and OS 2.04
Amiga 1200 GVP \\\'030 Accel + 32 MB RAM and OS 3.9 BB3
Amiga 4000 Cybervision 64/3D Mk-II + Warp Engine 4040 128 MB RAM and OS 3.9 BB3
Micro A1 866 Mhz and AmigaOS 4.1
PowerMac G4 1.4 Ghz and MorphOS 3.9
Mac Mini G4 1.5 Ghz and MorphOS 3.9
 

Offline Argo

  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Feb 2002
  • Posts: 3219
    • Show only replies by Argo
Re: Can't register at morphzone.org
« Reply #6 on: January 17, 2011, 03:01:24 AM »
They only have a staff of one?
 

Offline ciento

  • Jr. Member
  • **
  • Join Date: Jan 2010
  • Posts: 88
    • Show only replies by ciento
Re: Can't register at morphzone.org
« Reply #7 on: January 17, 2011, 04:59:29 AM »
"staff" is company payroll term, a forum moderator is often sacrificial generosity,
doubt many moderators get a big paycheck, with few spearcatchers hoping
to land the job!
Cheers :)
 

Offline Argo

  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Feb 2002
  • Posts: 3219
    • Show only replies by Argo
Re: Can't register at morphzone.org
« Reply #8 on: January 17, 2011, 07:22:51 AM »
Thank you, any more nits to pick?
 

Offline hooligan

  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2006
  • Posts: 515
    • Show only replies by hooligan
    • http://www.mikseri.net/hooligan
Re: Can't register at morphzone.org
« Reply #9 on: January 17, 2011, 11:51:54 AM »
Quote from: ciento;607231
"staff" is company payroll term, a forum moderator is often sacrificial generosity,
doubt many moderators get a big paycheck, with few spearcatchers hoping
to land the job!
Cheers :)


Correct


/me drives away with a Porsche
 

Offline hooligan

  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2006
  • Posts: 515
    • Show only replies by hooligan
    • http://www.mikseri.net/hooligan
Re: Can't register at morphzone.org
« Reply #10 on: January 17, 2011, 11:53:47 AM »
Quote from: Argo;607222
They only have a staff of one?


There are others of course. I would gladly help with registrations but I don't have rights to do so. This has never been a problem before so bare with us.
 

Offline Andre.Siegel

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Feb 2003
  • Posts: 151
    • Show only replies by Andre.Siegel
    • http://www.power2people.org
Re: Can't register at morphzone.org
« Reply #11 on: January 17, 2011, 11:57:36 AM »
Please try to register again.

MorphZone is currently being to moved to a different forum software which is why the registrations had been disabled in the first place. As the process is taking longer than anticipated, it does make sense to enable it again for the time being.
 

Offline -BobW-Topic starter

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Apr 2004
  • Posts: 109
    • Show only replies by -BobW-
Re: Can't register at morphzone.org
« Reply #12 on: January 17, 2011, 05:34:31 PM »
Quote from: Andre.Siegel;607268
Please try to register again.

MorphZone is currently being to moved to a different forum software which is why the registrations had been disabled in the first place. As the process is taking longer than anticipated, it does make sense to enable it again for the time being.


Something still seems to be wrong.  I get the following message:

"The verification text does not match, please confirm it"

I've tried from multiple browsers on a couple different machines.  I get the same verification string each time and no matter how I enter it I get the same result.
Amiga 500 GVP A530 Accel + SCSI2SD + 8 MB RAM and OS 2.04
Amiga 1200 GVP \\\'030 Accel + 32 MB RAM and OS 3.9 BB3
Amiga 4000 Cybervision 64/3D Mk-II + Warp Engine 4040 128 MB RAM and OS 3.9 BB3
Micro A1 866 Mhz and AmigaOS 4.1
PowerMac G4 1.4 Ghz and MorphOS 3.9
Mac Mini G4 1.5 Ghz and MorphOS 3.9