Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Welcome back to the Amiga.org forums!  (Read 37908 times)

Description:

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Crumpster

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Mar 2002
  • Posts: 215
  • Country: gb
    • Show only replies by Crumpster
Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #14 on: August 28, 2018, 11:57:08 PM »
Congrats on getting the site back. Will recent News items on the front page be coming back in the future?
A1-XE - G4 800MHz, 1GB RAM, 80GB HDD, Radeon 9250, OS 4.1
A1200T - PPC603 240MHz / 68040 50MHz, 128MB RAM, Mediator, OS 3.9 / 4.1
A1200 (No. 2) - M-TEC 68030 50MHz, 4GB CF, KS 3.0, OS 3.0
A500 - ACA500 with ACA1232.
CDTV - in Progress: SCSI, 9 pin joy/mouse connectors, KS switcher.

Non-CBM - Atari STe, Atari Falcon, Apple ][e, ZX Spectrum, CPC6128.
Gone but not forgotten (and slowly getting them back): CPC464, C64, Vic-20.

I may have a problem
 

Offline wawrzon

Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #15 on: August 29, 2018, 12:09:36 AM »
the forum is upside down! ;/
 

Offline giZmo350

  • Lifetime Member
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Apr 2005
  • Posts: 2053
  • Country: 00
  • Thanked: 27 times
  • GR, Michigan
    • Show only replies by giZmo350
Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #16 on: August 29, 2018, 12:11:24 AM »
the forum is upside down! ;/

No, you're standing on your head!  :o
A500: 2MB Chip, 8MB Fast, IndiECS, MiniMegi, IDE4ZorroII on Z-500, KS1.3/KS3.1, WB3.1&BWB
 
A2000HD: 2MB Chip, 128MB Fast, P5:Blizz 2060@50MHz, PCD-50B/4GBCF, XSurf100, RapidRoad, IndiECS, Matze RTG, MiniMegi, CD-RW, SunRize AD516, WB3.9
 
A1200: 2MB Chip, 64MB Fast, 4GBCF, GVP Typhoon 030 @40MHz w/FPU, Subway USB, EasyNet Ethernet, Indi AGA MKI, FastATA MK-IV, Internal Slim CD/DVD-RW, WB3.5

Surfing The Web With AMIGA Is Fun Again!
 

Offline BozzerBigD

Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #17 on: August 29, 2018, 12:16:26 AM »
Good work!  8)
"Art challenges technology. Technology inspires the art."

John Lasseter, Co-Founder of Pixar Animation Studios
 

Offline David Wright

Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #18 on: August 29, 2018, 12:43:58 AM »
OK, now where was I?
 

Offline giZmo350

  • Lifetime Member
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Apr 2005
  • Posts: 2053
  • Country: 00
  • Thanked: 27 times
  • GR, Michigan
    • Show only replies by giZmo350
Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #19 on: August 29, 2018, 01:02:36 AM »
This feature looks cool! Look at it go!
 :) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-*

Glow Icons!!!!
Can we embed video in posts now?
« Last Edit: August 29, 2018, 01:10:44 AM by gizmo350 »
A500: 2MB Chip, 8MB Fast, IndiECS, MiniMegi, IDE4ZorroII on Z-500, KS1.3/KS3.1, WB3.1&BWB
 
A2000HD: 2MB Chip, 128MB Fast, P5:Blizz 2060@50MHz, PCD-50B/4GBCF, XSurf100, RapidRoad, IndiECS, Matze RTG, MiniMegi, CD-RW, SunRize AD516, WB3.9
 
A1200: 2MB Chip, 64MB Fast, 4GBCF, GVP Typhoon 030 @40MHz w/FPU, Subway USB, EasyNet Ethernet, Indi AGA MKI, FastATA MK-IV, Internal Slim CD/DVD-RW, WB3.5

Surfing The Web With AMIGA Is Fun Again!
 

Offline kreciu

Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #20 on: August 29, 2018, 01:24:20 AM »
I was thinking Amiga.org will not get back to life again ;). Good to be here again!
Re-A1200inE/BOX/3.2/AmigaOS3.2/TF1260@66Mhz/256Mb/FAST-ATA V /MediatorTX/R9200SE/SpiderUSB/LAN/SB128/16Gb-CF/DVD-ROM/ZIP-250/FDD-HD
Dell T600/Win98SE/XP/256Mb/Radeon9600Pro/SBLive!/80Gb/DVD-ROM
Performa 6400/System 8.6/PPC 603ev180Mhz+G3 350Mhz/Rage128Pro/136Mb/80GB HDD
IBM PC :)
 

Offline trekiej

Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #21 on: August 29, 2018, 01:35:53 AM »
 8)

Glad to see the site is back up.
I do like it, but will be a while before I get used to it.
Amiga 2000 Forever :)
Welcome to the Planar System.
 

Offline rednova

  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Mar 2007
  • Posts: 813
    • Show only replies by rednova
    • https://sites.google.com/site/rednova3d/
Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #22 on: August 29, 2018, 01:57:58 AM »
I am very happy the site is back !!!
I was afraid the site would never come back.
Is good to be back again !!!
-mobilis in mobile-
 

Offline giZmo350

  • Lifetime Member
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Apr 2005
  • Posts: 2053
  • Country: 00
  • Thanked: 27 times
  • GR, Michigan
    • Show only replies by giZmo350
Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #23 on: August 29, 2018, 03:19:13 AM »
Just logged in with my A2000 (in my sig) and the site is fast! Real FAST with iBrowse! Most everything displays OK too with RTG. The only thing I noticed was the shadow on the logo is low rez and the Amiga.org text graphic is very low rez. Other than that everything works great! There's an IP address displayed next to the little network graphic, either mine or the sites, not sure which. I don't see that when using Firefox or Safari. Next to the graphic it just says "Logged".
« Last Edit: August 29, 2018, 03:32:05 AM by gizmo350 »
A500: 2MB Chip, 8MB Fast, IndiECS, MiniMegi, IDE4ZorroII on Z-500, KS1.3/KS3.1, WB3.1&BWB
 
A2000HD: 2MB Chip, 128MB Fast, P5:Blizz 2060@50MHz, PCD-50B/4GBCF, XSurf100, RapidRoad, IndiECS, Matze RTG, MiniMegi, CD-RW, SunRize AD516, WB3.9
 
A1200: 2MB Chip, 64MB Fast, 4GBCF, GVP Typhoon 030 @40MHz w/FPU, Subway USB, EasyNet Ethernet, Indi AGA MKI, FastATA MK-IV, Internal Slim CD/DVD-RW, WB3.5

Surfing The Web With AMIGA Is Fun Again!
 

Offline Retro_71

  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Nov 2007
  • Posts: 732
    • Show only replies by Retro_71
Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #24 on: August 29, 2018, 03:44:08 AM »
Glad you guys are back.  ;D ;D ;D
A Chameleon and 1541 II ultimate II
2 x C=64, 2 x C64C, C128 (jiffydos), C128D, 3 x A500 (1 x 030),
A1000, 2 x A2000 (GVP 040 + SCSI combo + indivision), A3000 GVP IV24 & Emplant
3 x A1200 (1 x 030, Indivision and IDE-Fix with 40 GB HDD & DVD Burner)
2 x A4000 (4060, Deneb, Indivsion), CD32.
2 x Apple IIe and A IIGS (Various new cards), + 3 x Megadrives (CD and 32), 2 x Saturns, and a dreamcast.. :D
 

Offline redfox

  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Feb 2002
  • Posts: 865
  • Country: ca
    • Show only replies by redfox
Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #25 on: August 29, 2018, 04:08:26 AM »
Glad you're back.  Sent from my Samsung tablet.  I'll try from my other systems later.

---
redfox
 

Offline kas1e

Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #26 on: August 29, 2018, 06:25:13 AM »
All good, but why by default in the profile / look and layout we have "Show most recent posts at the top" ticked, which make forum looks messy and as someone say before "the forum is upside down!". Imho, it should be unticked by default for all profiles, unless anyone want to make this feature be on.
 

Offline zylesea

  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Feb 2006
  • Posts: 638
    • Show only replies by zylesea
    • http://www.via-altera.de
Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #27 on: August 29, 2018, 07:36:44 AM »
I was irritated by that order, too. But thinking about it for a moment that feature actually may have some appeal. If you check the forums frequently (like the typical forum addict) you usually read the very few latest posts of a thread. And then the order may make some sense.

But however the order may be, glad to have amiga.org back. And it looks nice and seems quck. Well done.

Offline Karlos

  • Sockologist
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Nov 2002
  • Posts: 16854
  • Country: gb
  • Thanked: 4 times
    • Show only replies by Karlos
Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #28 on: August 29, 2018, 09:07:52 AM »
I think it would be good to get a map of the current thread ID values from their old ones and set up a redirect handler so that inbound links to the old forum 301 to their new equivalent. That will help reclaim some google juice.

Also, the old non https index page just 404s, when it could at least redirect to the new https forum index.
int p; // A
 

Offline Puni/Void

  • Jr. Member
  • **
  • Join Date: Aug 2009
  • Posts: 66
  • Country: 00
    • Show only replies by Puni/Void
    • Old School Game Blog
Re: Welcome back to the Amiga.org forums!
« Reply #29 from previous page: August 29, 2018, 10:03:38 AM »
Very happy to see Amiga.org up and running again! Have missed it a lot.  :)