Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Missing MUI File when installing  (Read 1444 times)

Description:

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dingebreTopic starter

Missing MUI File when installing
« on: April 14, 2023, 07:37:05 AM »
I downloaded MUI3.8 from Aminet to install on an A3000 running OS 3.2.2. I have a registered key file as well. During the installation, it pops an error at line 299 of the install script saying it can't find a file then exits. To the best I can determine, it fails after it requests to proceed copying PSI. Whether I "Skip this part" or "Proceed", it fails. The error is:

Sorry ... an Error has Occurred!
COPYLIB: Can't open  file " " in line 299.
DOS Error Type: Unable to locate a file or drawer.

Does anyone have an idea what is going wrong? Are there libraries I need to have and how do I determine which ones I need?

Thanks!
David
David
 

Offline zipper

Re: Missing MUI File when installing
« Reply #1 on: April 14, 2023, 12:28:16 PM »
Maybe wrong version of Installer.
 

Offline Thomas

Re: Missing MUI File when installing
« Reply #2 on: April 14, 2023, 03:31:41 PM »
Does anyone have an idea what is going wrong?

Yes, there is a small file in the archive whose name is a single space character. This is an invalid file name in other operating systems. It means, do not use Windows or Mac programs to unpack the installation archive. Copy the archive as is to AmigaOS and use an Amiga program to unpack it.

 
The following users thanked this post: dingebre

Offline dingebreTopic starter

Re: Missing MUI File when installing
« Reply #3 on: April 15, 2023, 03:55:41 AM »
Fascinating, thank you. I will try again. I unpacked the archive in Windows as I was getting an error when unpacking the .LHA archive in Workbench.

David
David
 

Offline kolla

Re: Missing MUI File when installing
« Reply #4 on: April 15, 2023, 07:08:54 AM »
File name with just a space is not a problem on mac file systems.

Mostly problems with spaces in file names have to do with software, not the file system - this is also the case on Amiga.
(like ASyncWB of OS 3.2 for example)
B5D6A1D019D5D45BCC56F4782AC220D8B3E2A6CC
---
A3000/060CSPPC+CVPPC/128MB + 256MB BigRAM/Deneb USB
A4000/CS060/Mediator4000Di/Voodoo5/128MB
A1200/Blz1260/IndyAGA/192MB
A1200/Blz1260/64MB
A1200/Blz1230III/32MB
A1200/ACA1221
A600/V600v2/Subway USB
A600/Apollo630/32MB
A600/A6095
CD32/SX32/32MB/Plipbox
CD32/TF328
A500/V500v2
A500/MTec520
CDTV
MiSTer, MiST, FleaFPGAs and original Minimig
Peg1, SAM440 and Mac minis with MorphOS
 

Offline dingebreTopic starter

Re: Missing MUI File when installing
« Reply #5 on: April 15, 2023, 07:41:56 AM »
Yes, there is a small file in the archive whose name is a single space character. This is an invalid file name in other operating systems. It means, do not use Windows or Mac programs to unpack the installation archive. Copy the archive as is to AmigaOS and use an Amiga program to unpack it.



That did the trick. I grabbed a copy of "lha.run" from Aminet, http://aminet.net/package/util/arc/lha, installed it, unpacked the MUI archive on the Amiga and MUI installed like a dream.

Thank you!
David
David