Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Iridium Banner AMIStore App Store A1200/A600 4xIDE Interface

AuthorTopic: WinUAE and HD's  (Read 843 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Allen

WinUAE and HD's
« on: January 04, 2003, 07:10:19 PM »
Hi,

I have got WinUAE working, that is it shows the purple boot screen.

I have connected my old amiga hd to the pc and would like to use that to boot from.  Is this possible and how can it be done?

Cheers

Allen
 

Offline Acill

Re: WinUAE and HD's
« Reply #1 on: January 04, 2003, 07:13:44 PM »
Well if your using the latest version ther is an option to add a hard drive the the "hard drive" tab. I havent tried it myself yet, but plan to put an IDE drive in my amiga and do a basic 3.9 install them move it over to UAE and add all the rest of the cool stuff like P96 to see how it works. I cant seem to get my 3.9 cd to install over the AIAB install I have now on the latest WinUAE.
Proud Retired Navy Chief!

A4000T - CSPPC - Mediator
Powerbook G4 15", 17"
Powermac G5 2GHZ
AmigaOne X5000
Need Amiga recap or other services in the US? Visit my website at http://www.acill.com and take a look or on facebook at http://facebook.com/acillclassics
 

Offline Allen

Re: WinUAE and HD's
« Reply #2 on: January 04, 2003, 07:20:33 PM »
WHat's the newest version?

I have 8.22 release 1

Cheers

Allen
 

Offline Acill

Re: WinUAE and HD's
« Reply #3 on: January 04, 2003, 07:39:25 PM »
There is R4 now or something like that. check the home page if it ever comes back up. i havent been able to get in for a few days now.
Proud Retired Navy Chief!

A4000T - CSPPC - Mediator
Powerbook G4 15", 17"
Powermac G5 2GHZ
AmigaOne X5000
Need Amiga recap or other services in the US? Visit my website at http://www.acill.com and take a look or on facebook at http://facebook.com/acillclassics
 

Offline Allen

Re: WinUAE and HD's
« Reply #4 on: January 04, 2003, 08:09:34 PM »
Got it!

Cool.  Just loaded WB from my old harddrive although I am getting an error as cacheCDFS cannot find device unit 2...

Any ideas?

Allen
 

Offline lorddef

Re: WinUAE and HD's
« Reply #5 on: January 04, 2003, 08:10:09 PM »
Actual amiga formatted HD functionality was only introduced in Version 8.22 R3.
Restraining orders are just another way of saying I love you!
 

Offline Acill

Re: WinUAE and HD's
« Reply #6 on: January 04, 2003, 09:47:55 PM »
Quote
Cool. Just loaded WB from my old harddrive although I am getting an error as cacheCDFS cannot find device unit 2...


Try mounting it as unit 0, its not scsi so there is no unit 2 on a PC. Thats what I do for my cd rom on UAE.
Proud Retired Navy Chief!

A4000T - CSPPC - Mediator
Powerbook G4 15", 17"
Powermac G5 2GHZ
AmigaOne X5000
Need Amiga recap or other services in the US? Visit my website at http://www.acill.com and take a look or on facebook at http://facebook.com/acillclassics
 

  • Guest
Re: WinUAE and HD
« Reply #7 on: January 05, 2003, 04:22:01 PM »

Try with uaescsi.device and the unit 0
 

Offline dammy

Re: WinUAE and HD's
« Reply #8 on: January 05, 2003, 06:45:20 PM »
Quote

lorddef wrote:
Actual amiga formatted HD functionality was only introduced in Version 8.22 R3.


Is that with normal WB HDtoolKit or is that a specific WinUAE app?

Dammy
Dammy

https://www.facebook.com/pages/Arix-OS/414578091930728
Unless otherwise noted, I speak only for myself.