Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Iridium Banner AMIStore App Store A1200/A600 4xIDE Interface

AuthorTopic: Amiga 600 shaking picture problem  (Read 346 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Nicole Judith Ridgway

Amiga 600 shaking picture problem
« on: October 08, 2020, 06:48:04 PM »
My A600 has always had this "shaking" problem.
It happened back in the days when I used my A600 with KS 2.05 and HDD,
and it happens nowadays with a Vampire and a 1mb ChipRAM installed.
My A600 was recapped some years ago but again...It also happened 25 years ago.
Has anyone ever had this kind of problem? Please let me know.

https://youtu.be/2D3Q8ZsnyrI
« Last Edit: October 08, 2020, 06:49:29 PM by Nicole Judith Ridgway »
 

Offline TribbleSmasher

Re: Amiga 600 shaking picture problem
« Reply #1 on: October 08, 2020, 06:51:00 PM »
You might want to add more informations, like which video output you use, or the details how the shaky picture looks like, or even a video? :D

Ok, did see the clip.
Is it only with this game?
« Last Edit: October 08, 2020, 06:53:29 PM by TribbleSmasher »
 

Offline Nicole Judith Ridgway

Re: Amiga 600 shaking picture problem
« Reply #2 on: October 08, 2020, 08:29:20 PM »
[Ian Stedman's mod] RGB Scart. But it happened also when I had RF out, and also with composite.
It happens also with other games (original and cr4ck3d)
 

Offline kolla

Re: Amiga 600 shaking picture problem
« Reply #3 on: October 09, 2020, 12:30:25 AM »
And with Workbench too?
B5D6A1D019D5D45BCC56F4782AC220D8B3E2A6CC
---
A3000/060CSPPC+CVPPC/128MB + 256MB BigRAM/Deneb USB
A4000/CS060/Mediator4000Di/Voodoo5/128MB
A1200/Blz1260/IndyAGA/192MB
A1200/Blz1260/64MB
A1200/Blz1230III/32MB
A1200/ACA1221
A600/V600v2/Subway USB
A600/Apollo630/32MB
CD32/SX32/32MB/Plipbox
CD32/TF328
A500/V500v2
A500/MTec520
CDTV
MiSTer, MiST, FleaFPGAs and original Minimig
Peg1, SAM460 and Mac minis with MorphOS
 

Offline Nicole Judith Ridgway

Re: Amiga 600 shaking picture problem
« Reply #4 on: October 09, 2020, 07:51:22 AM »
I will try as soon as I can.
If I remeber well it didn't do that.
 

Offline gertsy

  • Lifetime Member
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: May 2006
  • Posts: 2306
  • Country: au
  • Total likes: 5
    • http://www.members.optusnet.com.au/~gbakker64/
Re: Amiga 600 shaking picture problem
« Reply #5 on: October 10, 2020, 12:46:31 PM »
Maybe try swapping out your Denise chip to narrow it down.   Or it could be an Angus copper problem. The Workbench question is a good one as that will isolate a timing sync problem.
« Last Edit: October 10, 2020, 12:50:22 PM by gertsy »