Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Iridium Banner AMIStore App Store A1200/A600 4xIDE Interface

AuthorTopic: Big Red Adventure issues on OS 3.1.4  (Read 803 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sturulez

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Feb 2010
  • Posts: 166
  • Country: gb
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
Big Red Adventure issues on OS 3.1.4
« on: April 25, 2020, 06:56:05 PM »

I am having issues running Big Red Adventure on OS 3.1.4.

When I run the game all I get is a black screen, it never did this on 3.1.

Has anyone else had this issue?

I have changed the screen mode from high res laced down to high res but that has made no difference.

Thanks
A1200 - ACA 1221EC Accelerator, 32GB CF Card, SCSI CD-ROM, WB3.9, 3.1.4 ROM. PCMCIA 4GB transfer card, Indivision AGA MK2
 

Offline lionstorm

Re: Big Red Adventure issues on OS 3.1.4
« Reply #1 on: April 26, 2020, 06:32:02 PM »
Are you playing it from disk or from HD or WHD ? is this on a real Amiga or emulated ?
 

Offline sturulez

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Feb 2010
  • Posts: 166
  • Country: gb
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
Re: Big Red Adventure issues on OS 3.1.4
« Reply #2 on: April 26, 2020, 09:27:17 PM »
Playing it from Hard Disk.

copied the entire contents from the CD onto the HDD.

Real Amiga, has the same affect when I put the CF card into my PC and use it on WinUAE
A1200 - ACA 1221EC Accelerator, 32GB CF Card, SCSI CD-ROM, WB3.9, 3.1.4 ROM. PCMCIA 4GB transfer card, Indivision AGA MK2