Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Iridium Banner AMIStore App Store A600 Memory

AuthorTopic: A1200 colour display.  (Read 255 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gemmstone4291

A1200 colour display.
« on: July 12, 2019, 12:10:30 PM »
Guys, I need some help. My A1200 is only displaying 4 colours, although the settings show 256. It is linked to an old Crt/DVD tv amiga-scart lead. All games play fine and have full colour. Any advice would be extremely welcome. I have magic menu and magic copper in the WB start-up and garshneblanker.
 

Offline Thomas

Re: A1200 colour display.
« Reply #1 on: July 12, 2019, 12:44:52 PM »

Do you get an "intuition wants to reset the workbench screen" requester during boot? Do not cancel it but follow the advice to close all windows. And solve the cause of it, i.e. remove all output from startup-sequence so that the initial shell window does not open before the workbench appears.


Offline kolla

Re: A1200 colour display.
« Reply #2 on: July 12, 2019, 03:36:37 PM »
Maybe IPrefs is not even in Startup-Sequence, or commented out. Or ENVARC: assigned to somewhere clever... :)
B5D6A1D019D5D45BCC56F4782AC220D8B3E2A6CC
 

Offline paul1981

Re: A1200 colour display.
« Reply #3 on: July 13, 2019, 11:35:24 AM »
Maybe C:SetPatch is missing or missing from the Startup-sequence. Also, are you sure you're running AmigaOS 3 or above? Anything less and no more than 16 colours will be available within Workbench.