Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Iridium Banner AMIStore App Store A1200/A600 4xIDE Interface

AuthorTopic: 'Sent Items' box not working [SOLVED]  (Read 701 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Brian Hoskins

'Sent Items' box not working [SOLVED]
« on: April 17, 2020, 03:30:56 PM »
I am currently exchanging messages with a fellow forum member.  The Inbox is working fine but my 'Sent Items' box always shows no messages.

Is this a site issue? If yes, can we add it to the TODO list?

« Last Edit: April 20, 2020, 10:55:59 AM by Brian Hoskins »
 

Offline AllocVec

Re: 'Sent Items' box not working
« Reply #1 on: April 19, 2020, 09:01:15 PM »
Did you activate the checkbox "Save a copy in my outbox"?

Regards
 

Offline Brian Hoskins

Re: 'Sent Items' box not working [SOLVED]
« Reply #2 on: April 20, 2020, 10:55:23 AM »
TUT - I totally missed that checkbox! I guess you do that on a per-message basis, then.

Thanks!
« Last Edit: April 20, 2020, 10:56:30 AM by Brian Hoskins »
 

Offline F0LLETT

Re: 'Sent Items' box not working [SOLVED]
« Reply #3 on: April 24, 2020, 12:20:02 PM »
TUT - I totally missed that checkbox! I guess you do that on a per-message basis, then.

Thanks!

As far as I remember, its global option.
Quote from: Hungry Horace
Resolute and Industrious Grand ruler of the yellow people and the Ultimate Amiga Empire
Ultimate Amiga Network (Home of SONY PSP Amiga Emulator and AMOS Factory)

Quote from:  He who shall not be named
"Chris is that you!!!"
My all time favorite quote.