Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Iridium Banner AMIStore App Store A1200/A600 4xIDE Interface

AuthorTopic: Quake and abuse problems  (Read 1156 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GPT

Quake and abuse problems
« on: December 31, 2002, 10:41:55 PM »
I'm using GLQuakeWOS and have the  full version, everything works fine until it's time to start the demo1 then GLQuakeWOS brakes and give the following message in a CLI window:

"I_Error: Hunk_Alloc: failed on 1544814608bytes"
"disconnecting server..."

The demo version works fine and I get the same thing no matter how many different full versions I test.


When I have started abuse and launched the game and after a moment I get the following in a CLI window:
"lispi tmp space resized to 16384"
"bus error"

I have tryed different exe files and versions and also different options but with no change.


Anyone have any ides what it can be?
NWO tba 2012
 

Offline seer

Re: Quake and abuse problems
« Reply #1 on: January 01, 2003, 12:46:11 AM »
Just a guess; maybe you need to increase the stacksize ? Have the ClickBoom quake around here somewhere, but can't rember any problems with it except altering the stack size...

Other then that, no idea, sorry..
~
Everything you say will be misquoted and used against you.
~
 

Offline KennyR

Re: Quake and abuse problems
« Reply #2 on: January 01, 2003, 01:05:57 AM »
Sounds to me like you may have a problem in your pak file(s), not the executable itself.

If you have "optimised" the pak using pakman or similar tool, or edited it in any way, try deleting it and replace it with the clean file from the game CD. This might make a difference.
 

Offline Cojo

Re: Quake and abuse problems
« Reply #3 on: January 01, 2003, 01:59:35 PM »
try deleteing the glquake drawer inside id1/ and run the game again...
might help...

see:
http://www.amigaquake.tk
 

Offline GPT

Re: Quake and abuse problems
« Reply #4 on: January 03, 2003, 09:04:20 PM »
I have now concluded that every version except GLQuake and BlitzQuake make good use of my Quake wad files.


And GLQuake only blanked and freeze after I hade removed the glquake drawer.

Any other suggestions?
NWO tba 2012
 

Offline KennyR

Re: Quake and abuse problems
« Reply #5 on: January 03, 2003, 09:12:40 PM »
You didn't say if you restored the original pak files or not. I optimized a pak file using pakman and found it worked on every version of quake except GLQuake. There it just crashed.
 

Offline GPT

Re: Quake and abuse problems
« Reply #6 on: January 03, 2003, 09:30:16 PM »
I have the original I didn´t even movet.
NWO tba 2012
 

Offline Cojo

Re: Quake and abuse problems
« Reply #7 on: January 04, 2003, 03:34:07 PM »
>And GLQuake only blanked and freeze after I hade removed the glquake drawer.

uhm, that should not happen.... quake should write a new glquake drawer and lotsa stuff inside it....
what filesystem are you using on what partition?
 

Offline GPT

Re: Quake and abuse problems
« Reply #8 on: January 08, 2003, 05:15:37 PM »
I got it to work now, but abuse still won´t work
NWO tba 2012
 

Offline EntilZha

Re: Quake and abuse problems
« Reply #9 on: January 27, 2003, 11:37:24 AM »
Quote
When I have started abuse and launched the game and after a moment I get the following in a CLI window:
"lispi tmp space resized to 16384"
"bus error"


There was a bug in the latest version of Abuse that manifests itself on *some* systems. I suggest you go back one version (1.2 ? It's been so long ago...).
- Thomas
Avatar by Karlos
 

Offline lempkee

Re: Quake and abuse problems
« Reply #10 on: January 27, 2003, 11:56:33 AM »
hmmm is abuse Wos?? , i think i am confused :)

let me know if abuse is wos since i have only seen it on 68k.
Whats up with all the hate!
 

Offline GPT

Re: Quake and abuse problems
« Reply #11 on: January 27, 2003, 03:50:15 PM »
Who said it was WOS?
NWO tba 2012