Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Hollywood MAL AMIStore App Store A600 Memory

AuthorTopic: Amiga 4000T Setup Disks  (Read 1534 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rubenscarrilho

Amiga 4000T Setup Disks
« on: June 09, 2011, 02:15:16 PM »
I bought all new internal boards for my Amiga 4000T and when I start to setup using my Workibench 3.1 Setup disks, I had a surprise, my disks does not work anymore.

Now I´m desperate looking for Amiga 4000T Workbench 3.1 Setup disks!

Please where can I found this disks?

I tryed to use my Amiga 1200 Workbench 3.1 setup disks and than copying  workbench.library to LIBS folder but does not work, I got message, something like "ramlib error".

Please ! somebody knows where can I get this disks?

Thank You!
___________________________
          Rubens / Brazil
- Amiga 500/ROM3.1/A590/A570/2MbChip/Mtec68020/4MbFast/Indivision Scandoubler/Ext.A1011
- Amiga 1200/ROM3.1/2MbChip/Apollo68040/32MbFast/Floppy Emulator/10Gb HD/Ext.A1011
- Amiga 4000D/ROM3.1/2MbChip/A3640/16MbFast/Floppy Emuloator/40Gb HD/NewTek Toaster 4000

- Amiga 4000T/ROM3.1/2MbChip/CyberStorm68060/128MbFast/Floppy Emuloator/40Gb HD/72GbSCSI/NewTek Toaster 4000/NewTek Toaster Flyer
 

Offline mousehouse

Re: Amiga 4000T Setup Disks
« Reply #1 on: June 09, 2011, 02:37:31 PM »
If I remember correctly the difference was 1 file that was different.
A3000T
 

Offline rubenscarrilho

Re: Amiga 4000T Setup Disks
« Reply #2 on: June 09, 2011, 03:54:06 PM »
Yes I know... That file is workbench.library, I tryed to do that but it does work, I got message saying "RAMLib problem....bla bla ba"....
___________________________
          Rubens / Brazil
- Amiga 500/ROM3.1/A590/A570/2MbChip/Mtec68020/4MbFast/Indivision Scandoubler/Ext.A1011
- Amiga 1200/ROM3.1/2MbChip/Apollo68040/32MbFast/Floppy Emulator/10Gb HD/Ext.A1011
- Amiga 4000D/ROM3.1/2MbChip/A3640/16MbFast/Floppy Emuloator/40Gb HD/NewTek Toaster 4000

- Amiga 4000T/ROM3.1/2MbChip/CyberStorm68060/128MbFast/Floppy Emuloator/40Gb HD/72GbSCSI/NewTek Toaster 4000/NewTek Toaster Flyer
 

Offline Crumb

Re: Amiga 4000T Setup Disks
« Reply #3 on: June 09, 2011, 05:58:43 PM »
Quote from: rubenscarrilho;643797
I tryed to use my Amiga 1200 Workbench 3.1 setup disks and than copying  workbench.library to LIBS folder but does not work, I got message, something like "ramlib error".

Take Remus and winuae, dump a 3.1 rom (not the A4000T one, of course), extract the different modules, copy workbench.library to some place, transfer it to your floppy disks or your HD directly. It works on A4000T. I know it because I did exactly that (with a 3.1 rom from A500/2000). No ramlib errors.
« Last Edit: June 09, 2011, 11:28:09 PM by Crumb »
The only spanish amiga news web page/club: Club de Usuarios de Amiga de Zaragoza (CUAZ)
 

Offline doctorq

Re: Amiga 4000T Setup Disks
« Reply #4 on: June 09, 2011, 06:48:09 PM »
The problem is more likely missing 680x0 libraries which your CyberStorm needs, rather than a problem with your workbench.library file.