Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Iridium Banner AMIStore App Store A600 Memory

AuthorTopic: New commodore shot film +16  (Read 15246 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blasterreal

New commodore shot film +16
« on: March 14, 2011, 01:26:39 PM »
Link Remowed !!!

Short film be careful (+16)
« Last Edit: March 16, 2011, 03:23:34 PM by blasterreal »
 

Offline Franko

Re: New commodore shot film +16
« Reply #1 on: March 14, 2011, 01:42:44 PM »
Wow... softcore porn on A.org... :eek:

The holier than thou brigade are sure to be out in force over this one (while they secretly view it again and again)... :lol:

Neat film by the way and very well made, even though I didn't quite get what it was all about... ;)
 

Offline blasterreal

Re: New commodore shot film +16
« Reply #2 on: March 14, 2011, 01:54:53 PM »
Quote from: Franko;621693
Wow... softcore porn on A.org... :eek:
 

Not porn. An artistic work...
 

Offline Franko

Re: New commodore shot film +16
« Reply #3 on: March 14, 2011, 01:59:06 PM »
Quote from: blasterreal;621694
Not porn. An artistic work...


That's what I always told the ex-wife about my "Artistic" German DVDs... ;)
 

Offline Gulliver

Re: New commodore shot film +16
« Reply #4 on: March 14, 2011, 01:59:59 PM »
I would have called it "A Commodore 64C and a nude redhaired girl" ;)

The blood at the end scene is too dense to be real.
Nice photography though :)
 

Offline foleyjo

Re: New commodore shot film +16
« Reply #5 on: March 14, 2011, 04:48:55 PM »
IMDB style GOOFS:

The c64's light doesn't work

You can't plug a cartridge into a C64 when the C64 is on. It can cause the fuse to blow. (I know this from experience)

No disc drive connected but the guy uses the load"$",8,2 command. As he was running from tape he just needs to press shift and runstop
« Last Edit: March 14, 2011, 04:53:46 PM by foleyjo »
 

Offline Lurch

  • Lifetime Member
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Dec 2003
  • Posts: 1716
  • Total likes: 0
Re: New commodore shot film +16
« Reply #6 on: March 14, 2011, 06:37:49 PM »
Never used ,2 before, always used the below:

LOAD “FILENAME”,8 - Load a file
LOAD “*”,8 - Load first disk file
LOAD “FILENAME”,8,1 - Load and run file
LOAD “$”,8 - Directory listing


,1 = run... so what does ,2 do?
« Last Edit: March 14, 2011, 06:40:41 PM by Lurch »
-=[LurcH]=-
A500 Plus Black 030@40MHz 128MB | A1200T 060@80MHz 320MB | Pegasos II G4@1GHz 1GB  | Amiga Future Sub
 

Offline Lurch

  • Lifetime Member
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Dec 2003
  • Posts: 1716
  • Total likes: 0
Re: New commodore shot film +16
« Reply #7 on: March 14, 2011, 06:44:52 PM »
LOAD "*",8,1 also loads the last program you loaded. So if you typed in LOAD "batman",8,1 then NEW, LOAD "*",8,1 would load batman :)

LOAD ":*",8,1  will force it to load from disk :)
-=[LurcH]=-
A500 Plus Black 030@40MHz 128MB | A1200T 060@80MHz 320MB | Pegasos II G4@1GHz 1GB  | Amiga Future Sub
 

Offline Franko

Re: New commodore shot film +16
« Reply #8 on: March 14, 2011, 07:20:39 PM »
Quote from: Lurch;621761
Never used ,2 before, always used the below:

LOAD “FILENAME”,8 - Load a file
LOAD “*”,8 - Load first disk file
LOAD “FILENAME”,8,1 - Load and run file
LOAD “$”,8 - Directory listing


,1 = run... so what does ,2 do?


In some 30 years of using a C64 I've never came across the use of "2" when trying to load a file or prog. (only 0 or 1 should really be used with the LOAD command)

Only time "2" comes into the equation that I can think of, is in the use of the OPEN Command/statement...

eg: OPEN 2,8,2
 

Offline skurk

Re: New commodore shot film +16
« Reply #9 on: March 14, 2011, 07:53:45 PM »
Quote from: foleyjo;621718
IMDB style GOOFS:

The c64's light doesn't work

You can't plug a cartridge into a C64 when the C64 is on. It can cause the fuse to blow. (I know this from experience)

No disc drive connected but the guy uses the load"$",8,2 command. As he was running from tape he just needs to press shift and runstop


He's also using some sort of a futuristic basic release, has "T"'s of memory.  I suppose the futuristic C64 doesn't have a power light, loads with that command and deals with hot swapping cartridges.
Code 6502 asm or... DIE!!

[C64, C128, A500, A600, A1200, A3000, MBP+Mini, Efika/MOS2.1, Sam440 w/AOS4.1
 

Offline Plaz

  • Lifetime Member
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Feb 2002
  • Posts: 1693
  • Total likes: 0
    • http://webpages.charter.net/tsilvey
Re: New commodore shot film +16
« Reply #10 on: March 14, 2011, 08:33:05 PM »
Googled...

http://www.commodoreserver.com/Products.asp

What is V-1541 designed to do?
First, before we talk about what V-1541 cannot do, let's discuss briefly what it was designed to do. V-1541 is a simple program that replaces LOAD and SAVE.  It will still process these commands on standard disk device numbers in the same way.  The only difference is that if you signal to load via device # 2 (the RS-232 port), the LOAD or SAVE will operate on the Internet modem that you have plugged-into your user port.

RS-232 is device #2 by default, but the KERNAL does not allow LOAD and SAVE to work with it in the same way as it does for disks on devices 8-11.  It was then necessary to write a special program to intercept the LOAD and SAVE operations and convert the request to commands known to CommodoreServer.com (the commands are part of the CommodoreServer Internet Protocol, or CSIP - you can find details on CSIP in another blog entry).

Since the KERNAL does not natively support LOAD"FILE",2, V-1541 was born.  Like any memory-resident loader, there are some limitations on how it may operate.

Plaz
 

Offline foleyjo

Re: New commodore shot film +16
« Reply #11 on: March 15, 2011, 10:35:12 AM »
Quote from: skurk;621791
He's also using some sort of a futuristic basic release, has "T"'s of memory.  I suppose the futuristic C64 doesn't have a power light, loads with that command and deals with hot swapping cartridges.


Ah true.
It might be a new model built by Commodore USA
 

Offline Digiman

Re: New commodore shot film +16
« Reply #12 on: March 15, 2011, 06:20:26 PM »
Quote from: skurk;621791
He's also using some sort of a futuristic basic release, has "T"'s of memory.  I suppose the futuristic C64 doesn't have a power light, loads with that command and deals with hot swapping cartridges.


Terrabytes....38911 of them :)

C= BASIC V8=V7+realtime genlock too!
 

Offline Vlabguy1

Re: New commodore shot film +16
« Reply #13 on: March 16, 2011, 02:05:31 PM »
Um.. a nudity warning should have been posted.. I was watching this at work when tits showed up on the screen .. and it so happened that my boss was behind me along with
a fellow female coworker.. and guess what I was fired for looking at porn at work..

mmm. Thanks AMIGA.org and the op.

Talking with my lawyer now about this..
« Last Edit: March 17, 2011, 05:13:42 PM by Argo »
 

Offline F1Lupo

Re: New commodore shot film +16
« Reply #14 on: March 16, 2011, 02:12:46 PM »
cool video ! maybe we'll see your name on a Blade Runner remake one day:)

btw, the +16 warning is understandable but I think a warning that there is 'nudity' would be wise (for some countries anyhow);)
____________________________________________________________________
c64-dual sids, A1000, A1200-060@50, A4000-CSMKIII
Indivision AGA & Catweasel MK4+= Amazing
! My Master Miggies-Amiga 1000 & AmigaOne X1000 !
--- www.mancave-ramblings.blogspot.ca ---
  -AspireOS.com & Amikit- Amiga for your netbook-
***X1000- I BELIEVE *** :angel: