Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Iridium Banner AMIStore App Store A600 Memory

AuthorTopic: The site is very slow...  (Read 16410 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Karlos

Re: The site is very slow...
« Reply #30 on: November 12, 2010, 09:23:25 PM »
Quote from: Gulliver;591263
Okay, now it is ridiculously slow :(


Oddly enough, it's fine again here :-/
int p; // A
 

Offline Karlos

Re: The site is very slow...
« Reply #31 on: November 12, 2010, 09:25:07 PM »
Quote from: Karlos;591200
Well, it's a shared server, so it's possible the box itself is under load even if this site is not the specific target.

I checked the load averages during a period where it went slow for me, there was nothing to indicate the box was under undue load.

However, the following mtr report isn't exactly glowing (indicates problems with my ISP's routing rather than the site itself):
Code: [Select]
                                                         Packets               Pings
 Host                                                   Loss%   Snt   Last   Avg  Best  Wrst StDev
 1. 192.168.0.1                                          0.0%    68    0.4   0.4   0.4   0.6   0.0

// snip lossless hops //

 5. ae1-0.loncr4.London.opentransit.net                 41.2%    68  192.0 190.1 111.3 395.6  58.4 <-- WTF?
 6. tengige0-5-5-0.lontr1.London.opentransit.net         0.0%    68   45.6  53.9  44.6 176.8  20.8
    tengige0-10-4-0.lontr1.London.opentransit.net
    tengige0-13-1-0.lontr1.London.opentransit.net
    tengige0-0-1-0.lontr1.London.opentransit.net
    tengige0-2-0-0.lontr1.London.opentransit.net
    tengige0-7-0-0.lontr1.London.opentransit.net
 7. xe-3-1.r01.londen03.uk.bb.gin.ntt.net                2.9%    68   46.5  66.2  44.4 238.6  42.5

// snip lossless hops //

18. nubira.websitewelcome.com                            0.0%    67  160.3 158.2 152.2 185.6   5.7
« Last Edit: November 12, 2010, 09:34:42 PM by Karlos »
int p; // A
 

Offline Franko

Re: The site is very slow...
« Reply #32 on: November 12, 2010, 09:33:06 PM »
@ Karlos

Been doing a bit of calculating on how to beat your High Score (Number of posts)... :)

Now assuming that I only sleep on average 3 hours per day and you only sleep for around two minutes in any 24 hour period, if i were to quadruple my posting rate and hope that you get writers cramp and your internet connection goes down at least once a month for the next 36 years and taking into account that you spend a bit more care & time than me preparing and cooking your Vindaloos... :)

Then I calculate that on Saturday June the 23rd 2046 (by which time I'll be a sprightly 82), I should have beaten your High score by one single solitary post... :banana:

(The wildcard in my calculation though is, I have to hope the this site slow down affects you more than me and I get a wee bit jammy and can log in quicker...) :lol:

He he, can't wait... :roflmao:

(Drat, you've just sneaked two more post's in while I was typing this... :( )
 

Offline Gulliver

Re: The site is very slow...
« Reply #33 on: November 12, 2010, 09:34:55 PM »
@Karlos
So what can it be?
I have tested my conection speed in 3 different sites, and it is okay.
 

Offline Karlos

Re: The site is very slow...
« Reply #34 on: November 12, 2010, 09:36:00 PM »
In my case, I strongly suspect the problem is down to my ISP. It isn't the first time problems their end has screwed with my access, but it's interesting to note I'm not alone.
int p; // A
 

Offline Karlos

Re: The site is very slow...
« Reply #35 on: November 12, 2010, 09:39:48 PM »
Quote from: Franko;591270
@ Karlos

Been doing a bit of calculating on how to beat your High Score (Number of posts)... :)


You: Posts Per Day: 7.88
Me: Posts Per Day: 4.86

Pretty sure you'll be the top poster soon enough at that rate. Having said that, I had more than one protracted period in which I barely posted for months on end.
int p; // A
 

Offline xPhilx

Re: The site is very slow...
« Reply #36 on: November 12, 2010, 11:18:35 PM »
I've been getting random slowdown on Amiga.org for the past few days now, can take up to 10 seconds logging in. Mostly happens when first logging in but as I say, it is random. All other net access is fine.

ISP = Virgin Media @ 50mb.
 

Offline smerf

Re: The site is very slow...
« Reply #37 on: November 13, 2010, 02:36:26 AM »
Quote from: Karlos;591273
In my case, I strongly suspect the problem is down to my ISP. It isn't the first time problems their end has screwed with my access, but it's interesting to note I'm not alone.



HI,

@Karlos,

I now notice that Amiga.org only slows down when you are on the system, so could it possibly be you that is slowing down the system. If that is the case, we could hold an experiment and ask you to stay off the system for a year, by then we should have definate results.

smerf
I have no idea what your talking about, so here is a doggy with a small pancake on his head.

MorphOS is a MAC done a little better
 

Offline Karlos

Intermittent 500 error
« Reply #38 on: June 08, 2011, 11:47:39 PM »
I know that some users have complained of unusual slowdowns, but it seems that every now and again in the last few days, I get a 500 error page every now and again, which never used to happen.

Anybody else had this issue lately?
int p; // A
 

Offline Franko

Re: Intermittent 500 error
« Reply #39 on: June 08, 2011, 11:57:00 PM »
I've had that error about 3 times in recent days but at the same time all the other "slowdown" problems I'd been having have disappeared and the site's now running better than ever for me... :)
 

Offline Franko

Re: Intermittent 500 error
« Reply #40 on: June 09, 2011, 12:05:05 AM »
Meant to say... leave a tab open on your browser at the "online users" page it seems to crop up there after a while... :)
 

Offline tone007

  • sad moaning faced git
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Jan 2008
  • Posts: 3238
  • Total likes: 0
Re: Intermittent 500 error
« Reply #41 on: June 09, 2011, 05:05:50 PM »
Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@amiga.org and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache mod_fcgid/2.3.5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at http://www.amiga.org Port 80

I see this one a couple of times a day.
3 Commodore file cabinets, 2 Commodore USB turntables, 1 AmigaWorld beer mug
Alienware M14x i7 laptop running AmigaForever
 

Offline Franko

Re: Intermittent 500 error
« Reply #42 on: June 09, 2011, 05:20:20 PM »
@ Tone007

That's the very bugger I see quite often in recent days... :(

Noticed though it mostly happens (if you look in the Who's Online section) that it usually happens when the site is being spammed by lots of "folk" trying to register, not sure if that is the cause of it... :)
 

Offline Franko

Re: Intermittent 500 error
« Reply #43 on: June 09, 2011, 10:34:51 PM »
This one just popped up about 2 minutes ago



Simplest way to get it to appear is leave a tab open at the "who's online" page and it should appear after a while... :)
 

Offline jorkany

Internal Server Error popping up
« Reply #44 on: June 13, 2011, 10:14:12 PM »
Seeing the below quite a bit lately here on amiga.org, just browsing the site. Doesn't seem to matter if I'm logged in or not.



Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@amiga.org and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache mod_fcgid/2.3.5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at amiga.org Port 80