Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Iridium Banner AMIStore App Store A600 Memory

AuthorTopic: Old browser proxy bug reports  (Read 1180 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Karlos

Old browser proxy bug reports
« on: February 16, 2010, 09:40:54 AM »
Hi,

I'll be returning home after a few days away and would like to resume work on the old browser proxy.

According to my server stats, it is getting used and I'd like to get it finished off in the not too distant future. I don't have that much time to test it myself so those of you that are using it, please post any bugs you find here, along with whatever you were trying to do when the bug happened and, if possible, whether or not you can repeat it (occasionally, a bug may be a consequence of the connection between the proxy and the site being interrupted and those tend to manifest themselves as one-offs).

Please don't post any feature requests here as I don't want to think about that until the existing problems are ironed out.
int p; // A
 

Offline mel_zoom

Re: Old browser proxy bug reports
« Reply #1 on: February 23, 2010, 12:27:30 AM »
I think I found two bugs so far. Firstly when I click on an attachment in a post it doesn't load at all. Secondly I can't rate a thread that someone else has already rated.
I love my MX5!
Please pay a visit
 

Offline save2600

Re: Old browser proxy bug reports
« Reply #2 on: February 23, 2010, 12:33:37 AM »
Quote from: mel_zoom;544580
I think I found two bugs so far. Firstly when I click on an attachment in a post it doesn't load at all.


That happens to me on the regular site, using a modern computer and browser all the time. I end up having to hit "upload" a few times before it'll finally take.
 

Offline Karlos

Re: Old browser proxy bug reports
« Reply #3 on: February 23, 2010, 09:35:55 AM »
@save2600

I'm guessing she's talking about viewing inline post attachments. There are some MIME issues I'm aware of.

File uploads aren't implemented at all in the proxy at this stage.
int p; // A
 

Offline Karlos

Re: Old browser proxy bug reports
« Reply #4 on: February 23, 2010, 01:09:38 PM »
Ok, viewing attachments within posts should work now.
int p; // A
 

Offline Karlos

Re: Old browser proxy bug reports
« Reply #5 on: March 03, 2010, 09:38:25 PM »
The "search this thread" toolbar item is now implemented (well, it already was, it was just broken before).
int p; // A