Welcome, Guest. Please login or register.
Amiga Kit Amiga Store Iridium Banner AMIStore App Store A600 Memory

AuthorTopic: OS4 Install  (Read 1421 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matt_H

Re: OS4 Install
« Reply #15 on: June 23, 2005, 09:14:15 PM »
Go to Hyperion's website and download the Prerelease Update #1 - it's a new ISO image that replaces the original prerelease CD. The Radeon driver that shipped with the original prerelease is extremely buggy, and the heatwave effect is a known problem. It's corrected in update #1. Install from that rather than the original CD.

Once that's done you've got a few more things to do before you have an up-to-date OS4. Report back here if you need help going through them.
 

Offline Ryu

Re: OS4 Install
« Reply #16 on: June 24, 2005, 10:44:23 AM »
@Mouse

I take it your not interested in my offer?
Yours
Darren aka Ryu
-----------------------------
www.IntuitionBase.com
My Amiga 1200 webserver
 

Offline Mouse

Re: OS4 Install
« Reply #17 on: June 24, 2005, 01:45:10 PM »
I am interested, but like you said it is a long way to travel.

And on Saturday I work until 11.45, so making it would be difficult (it would take me 1 and a half hours to get there.

Thanks but sorry not this time :-(
 

Offline Mouse

Re: OS4 Install
« Reply #18 on: June 25, 2005, 11:31:50 AM »
Are there any other places it is possible to get the UBoot 1.1.1 ISO from?

If there is please let me know.

Thank you. :-(
 

Offline Mouse

Re: OS4 Install
« Reply #19 on: June 25, 2005, 12:17:01 PM »
I have found the ISO and copies onto a CD on my PC.

I have opened UBoot 1.0.0.

Where do I go from here :-?
 

Offline Mouse

Re: OS4 Install
« Reply #20 on: August 12, 2005, 11:57:27 AM »
I managed to download the ISO and burnt it to a CD, but how to I get it on my AmigaOne?

Do I have to get it on through Linux or through the BIOS?

Please help as I no nearer to solving the problem.

I have managed to upgrade UBoot to version 1.1.1., but still when it comes to installing OS4 I get the heatwave effect and can't see what I am doing.

[img align=right]c://S4020048.jpg[/img]