Amiga.org

Amiga.org specific forums => Amiga.org Discussion and Site Feedback => Topic started by: paul1981 on May 06, 2019, 06:31:54 PM

Title: Has the search feature always been like this?
Post by: paul1981 on May 06, 2019, 06:31:54 PM
Only a single search every thirty seconds is permitted. There doesn't seem any options to customise the search either.
Title: Re: Has the search feature always been like this?
Post by: amigakit on May 06, 2019, 06:46:19 PM
Hi Paul

We have had a lot of trouble in the past with bots and non-genuine visitors trying to overload the server.  When the site was migrated last year some extra features were added to help with server stability and protect against attacks.

We will continue to progressively update the site based on yours and other regular users feedback.
Title: Re: Has the search feature always been like this?
Post by: zipper on May 06, 2019, 07:43:29 PM
We will continue to progressively update the site based on yours and other regular users feedback.
Like the Gallery... ;)
Title: Re: Has the search feature always been like this?
Post by: paul1981 on May 07, 2019, 10:32:06 AM
Hi Paul

We have had a lot of trouble in the past with bots and non-genuine visitors trying to overload the server.  When the site was migrated last year some extra features were added to help with server stability and protect against attacks.

We will continue to progressively update the site based on yours and other regular users feedback.

Okay, thank you.
Title: Re: Has the search feature always been like this?
Post by: paul1981 on May 07, 2019, 10:34:58 AM
We will continue to progressively update the site based on yours and other regular users feedback.
Like the Gallery... ;)

Gallery?
Title: Re: Has the search feature always been like this?
Post by: zipper on May 07, 2019, 10:48:14 AM
All pics uploaded to the site have been missing since the forum update. Like my A500 Tower pics.